Ruiterkamp bij RSC De Drie Linden: een week lang je eigen pony!

Kun jij al (een beetje) rijden en droom je van een eigen paard of pony? Op de ruiterkampen van RSC De Drie Linden komt deze droom even uit. De hele week lang verzorg en berijd jij de pony of het paard die je toegewezen krijgt. Wat we verder allemaal doen? Bijna te veel om op te noemen.

Van springen tot swingen

De ruiterkampen worden in de vakantie georganiseerd voor jeugd van 8 tot 16 jaar. Vijf dagen lang zijn we heerlijk met de pony’s en de paarden bezig. Je zorgt natuurlijk goed voor jouw pony of paard. Voeren, poetsen, toiletteren en hoefverzorging… Je rijdt minstens twee uur per dag. Dressuur maar ook springen, carrousel en voltige. Daarnaast maken we natuurlijk een prachtige buitenrit door natuurgebied de Maashorst in de buurt van Zeeland. 

Op ruiterkamp bij RSC De Drie Linden

Wat je allemaal hebt geleerd tijdens de paardrijles kun je meteen in de praktijk brengen: de dressuur- en springwedstrijd is een van de hoogtepunten van de ruiterkampweek. Ook als je even niet met paarden bezig bent, zal je je niet vervelen. We doen spelletjes, gaan zwemmen en swingen lekker in de disco. Klapper van de week is de bonte avond op vrijdag!

Overnachtingen

RSC De Drie Linden beschikt over 3 slaapzalen (4- en 6-persoons), douches en toiletten. Als deelnemer mag je zelf een kussen, slaapzak of dekbed meenemen. En natuurlijk eigen toiletartikelen, handdoeken, paardrij-, zwem- en vrijetijdskleding.

Veiligheid

Let op: tijdens het rijden is het dragen van een veiligheidscap verplicht. 

Wil je meedoen?

Heb jij al wat rijervaring en ben je tussen de 8 en 16 jaar oud? Dan kun je meedoen met een van de ruiterkampen van RSC De Drie Linden. Het ruiterkamp begint altijd op maandag om 10:30 uur en eindigt op vrijdagavond na de bonte avond.

Tarieven

De kosten voor ruiterkamp bedragen € 360,00 met een aanbetaling van € 100,00. Het resterende bedrag van € 260,00 moet voor aanvang betaald zijn. Bij het meenemen van een eigen pony of paard wordt € 25,00 extra berekend.

Meer weten?

Natuurlijk kan je het ruitersportcentrum bellen voor een afspraak om met je ouders RSC De Drie Linden te bekijken en met ons en de pony’s/paarden kennis te maken. Of stuur een bericht.

Tot ziens!