Paard leasen

Leasen: het gevoel van je eigen paard

In plaats van het stallen van je eigen paard of pony kan je ook een paard of pony leasen. Voor kinderen is het een mooie oplossing om te kijken of ze de verantwoording van een eigen pony aankunnen en voor volwassenen dé gelegenheid om te zien of een paard in je bestaan past. Je hebt de luxe van een ‘eigen paard’ en RSC De Drie Linden draagt de zorg en de verantwoordelijkheid.

Ben je van plan om te gaan leasen dan kijken we samen naar wat je precies zoekt en welk paard of pony het best bij jouw wensen past. Bij het maken van je keuze is het mogelijk om onder deskundige begeleiding van een van onze instructeurs het paard of de pony uit te proberen. Is je keuze op een paard of pony gevallen dan stellen we een leasecontract op (en gaat deze in). Leasecontracten worden aangegaan voor ten minste 1 maand, met een opzegtermijn van 1 maand.

Voorwaarden

Het paard of de pony blijft gedurende de leaseperiode bij RSC De Drie Linden gestald. De leaseprijs is inclusief volpension stalling en het gebruik van onze faciliteiten, zadel en hoofdstel. Kosten van dierenarts en bekappen door de hoefsmid zijn inclusief. Hoefsmid; Kosten voor ijzers van de hoefsmid komen voor rekening van de klant.

Je paard of pony is 3 of 6 dagen per week voor jou beschikbaar. Minimaal twee keer per week rijd je mee in een (privé)les bij RSC De Drie Linden.

Met je paard of pony kun je meedoen aan KNHS wedstrijden en buitenritten onder begeleiding. Je paard/pony is niet beschikbaar voor wedstrijden en buitenritten met derden.

Tarieven lease

per 01-01-2024