Paardrijles

RSC De Drie Linden is een FNRS 4 sterren ruitersportcentrum en biedt dressuur- en springlessen voor jeugd en volwassenen, voor beginners en gevorderden. De lessen worden uitsluitend verzorgd door gediplomeerde instructeurs of instructeurs in opleiding. Wij beschikken over betrouwbare, goede manegepaarden en -pony’s die over het algemeen op wedstrijdniveau gelopen hebben. Daarnaast kan er natuurlijk ook met eigen paarden gereden worden.

Als nieuwe klant adviseren we je om eerst enkele privélessen te nemen, zodat je niveau vastgesteld kan worden. Daarna wordt je in overleg ingedeeld in een groep met passend niveau. De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers zodat je zeker genoeg aandacht krijgt. De adviesleeftijd voor het starten met paardrijles is vanaf 7 jaar. Er wordt in kleine groepjes gestart met lessen van een half uur. 

Voor de jeugdige beginners is er momenteel een wachtlijst. Je kunt je (kind) wel al aanmelden. U kunt hiervoor de gegevens gebruiken op onze contactpagina.

Het abonnement voor 10 lessen verloopt na 3 maanden / 12 weken automatisch. Het annuleren van lessen dient minimaal 24 uur van te voren worden gedaan. 

We verhuren geen pony’s of paarden. Wel is het mogelijk om in groepsverband en onder begeleiding van een instructeur buitenritten te maken in het aangrenzende natuurgebied De Maashorst.


Tarieven voor paardrijles

Tarieven per 01-01-2024